Vapiano

september 14, 2013

Vapiano biedt een geheel nieuwe eetbelevenis en werkt volgens het »front-cooking« principe. Dit betekent dat alle gerechten door een Vapiano kok vers, snel en volgens de wensen van de klant ter plekke worden bereidt. Ook de 12 soorten pasta (waarvan twee biologisch) worden dagelijks – zichtbaar voor de gasten – gemaakt in de open keuken. Dit betekent wel dat Vapiano volgens een zelf-service principe werkt, en dat je voor het eten in de rij moet staan.
De gerechten bij Vapiano zijn allemaal afkomstig uit de Italiaanse keuken, zodat je de keuze hebt uit heerlijke antipasti (voorgerechten), verschillende pizza’s en pasta’s. Alle gerechten kun je verder nog up-spicen met de kruiden die op tafel staan. Als toetje is er keuze uit verschillende gebakjes en ook serveren ze vruchtenshakes.

Het handige bestelsysteem van Vapiano geeft je alle vrijheid. Bij binnenkomst ontvangen klanten een pasje waarop alle bestellingen elektronisch worden bijgeschreven. Na afloop wordt alles gemakkelijk en snel in één keer bij de kassa afgerekend. Zo kun je makkelijk met een groep eten, ieder snel en makkelijk apart afrekenen.

Met name de prijs-kwaliteitverhouding is zeer gunstig. Een pasta, salade, broodje of pizza kost tussen de € 3,75 en € 8,75.

Vapiano heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *