SLA – Salade Restaurant

december 9, 2013

In New York zie je al jaren hippe salade restaurants waar je niet alleen gezond kunt eten maar die zo leuk zijn dat je er graag gezien wilt worden. Sinds juli dit jaar hebben wij in Amsterdam ook zo een restaurant. SLA op de Ceintuurbaan was het eerste restaurant in Amsterdam om verassend lekkere salades te eten.. Je verlaat gegarandeerd het restaurant met een voldaan gevoel. Bij SLA vinden ze geen gezonde verantwoorde lifestyle erg belangrijk, niet alleen jouw gezondheid maar ook die van de natuur. Daarom staan er eerlijke en biologische producten op de kaart, zo zijn alle vlees, graan en zuivelproducten helemaal biologisch en de groente voor 90% biologisch. Wie gezond, bewust en eerlijk wil eten is bij SLA daarom aan het goede adres.

Bij SLA eet je een verse voedzame salade vol van bijzondere, gezonde ingrediënten. De prijs- kwaliteitverhouding is goed, je krijgt echt waar voor je geld. De porties zijn groot genoeg om geen dessert meer te willen na het eten, en je kunt kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Wie denkt dat salade konijnenvoer is, of alleen uit komkommer en tomaat bestaat moet echt bij sla gaan kijken. Wat erg leuk is bij sla is dat jij helemaal zelf kunt bepalen wat je eet. Niet de kok maar jij hebt de regie in handen, jij selecteert de ingrediënten te voor jouw salade. Maar als je in een minder creatieve bui bent, of liever op de expertise van de chef afgaat, dan kan je natuurlijk ook een van de verassende creaties van SLA kiezen.

SLA lijkt een beetje op leuk ingerichte kas. Het moderne interieur bestaat uit houten tafeltjes en veel planten. De moestuin waar de kruiden die op de salades gedaan worden groeien, geven je het gevoel of je bij iemand thuis zit.

Met een knipoog naar de bestseller “Eat Pray Love” is het motto van EAT.SHARE. LIVE. In “Eat Pray Love” lezen wij de volgende quote “You are, after all, what you think.” Zo herinnert SLA mij aan een andere wijze uitspraak “Tell me what you eat, and I will tell you what you are.” Ja je bent wat je eet, en door middel van gezond eten kan je je schoonheid van binnen laten komen. Dus waarom zou je nep en ongezond zijn als je de mogelijkheid hebt om puur eten tot je te nemen?

Wat we nodig hebben is liefde en respect. Liefde en respect voor eten, voor de mens en de aarde en gelukkig laat SLA zien hoe dat moet.

EAT. SHARE. LIVE.
Probeer het zelf.

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *