Ram 21 maart – 20 april

april 12, 2018

Kenmerk Vuur

Planeet Mars

Karaktereigenschap Koppig

Dit sterrenbeeld staat bekend om zijn vurige koppigheid! Heb je een mening over iets of wil je een doel bereiken? Dan zorg jij er voor dat je hoe dan ook je doel bereikt.

De Ram barst van energie. Je bent daarom ook avontuurlijk, enthousiast en ambitieus ingesteld. Aangezien je ook van uitdagingen houdt, zal je ook je energie in enthousiasme en avontuur steken. Op deze manier kom je in de gemeenschap zeer actief over. Naast het energieke, ben je intelligent en snel van begrip, waardoor je ook op intellectueel gebied succes boekt. Maar let op: doordat jouw koppigheid de waarheid vaak overheerst, besteed je tijdens discussies meer aandacht aan het gelijk krijgen in plaats van het vinden van de waarheid.

De Ram kan binnen een groep vaak niet gewild zijn, omdat hij naast zijn koppige aard overheersende eigenschappen heeft. Je wilt namelijk vaak de rol als leider binnen een groep op je nemen waardoor je continu bezig bent om binnen de groep de gangmaker te worden. Wanneer er een Leeuw in de groep zit, dan ontstaat er een probleem. Een Leeuw heerst namelijk sneller in een groep en is ook meer geliefd dan een Ram. Dit komt omdat de Leeuw naast zijn heersende eigenschap meestal ook beschermend karakter heeft. Een Ram heeft echter deze beschermende eigenschap niet en is meer egocentrisch ingesteld. Het is daarom moeilijk om te winnen en dit kan tot jaloezie leiden. De Ram is weliswaar energiek, grappig en leuk van aard, maar kan tegelijkertijd ook egoïstisch en jaloers zijn wanneer een ander zijn rol overneemt om in het middelpunt van aandacht te staan!

Bekende Rammen: Elton John (25 maart), Diana Ross (26 maart), Mariah Carey (27 maart), Quentin Tarantino (27 maart), Vincent van Gogh (30 maart), Rene Descartes (31 maart), Eddie Murphy (3 april), Marlon Brando (3 april), Boeddha (8 april), Jean-Paul Belmondo (9 april), Lenin (10 april), Omar Sharif (10 april), Andy Garcia (12 april), Samuel Beckett (13 april), Leonardo da Vinci (15 april), Charlie Chaplin (16 april)

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *