Open teen enkellaarsjes: sexy en vrouwelijk

april 1, 2014

Het zijn geen sandalen maar ook weer geen standaard enkellaarzen die je gedurende het jaar in de winkels ziet liggen. Wat zijn die open teen enkellaarzen dan? Zoals de naam het al zegt, het gedeelte bij de tenen is open en voor de rest is de schoen dicht. Dit model geeft een vrouwelijke en een sexy touch aan je outfit. Deze schoen is ideaal voor een mooie lentedag waarbij de temperatuur nog net niet hoog genoeg is om de airco aan te zetten.
Hoe kunnen deze open teen enkellaarsjes gedragen worden? Je kunt ze zowel feminine als edgy dragen.

Edgy Style

Trek een biker pants aan in een opvallende kleur. Denk daarbij aan kleuren zoals fuchsia, geel, rood of als je van simpel houdt, blijf dan maar bij de kleur zwart. Boven op de broek kun je voor een nauwsluitende top of voor een loose top gaan. Beide modellen zijn mogelijk bij deze look. Als laatste trek je de open teen enkellaarzen aan. Om de outfit af te maken kun je nog een statement ketting of een arm candy dragen. Mocht je al een opvallend accessoire dragen, houd dan je tas simpel. Draag de tas in een neutrale kleur zodat maar één fashion item goed naar voren komt.

Vrouwelijke Style

Heb je nog dat ene leuke zomerjurkje in de kast hangen? Dan is het de hoogste tijd dat die tevoorschijn wordt gehaald! Als de jurk een lichte kleur heeft, kun je de outfit een kleurtje geven door een riem om je middel te dragen in een felle zomerse kleur. Ben je niet zo van de riemen? Dan kun je een gouden ketting of een dun sjaaltje met print dragen. Draag een chique tas erbij en je bent klaar voor je date!

enkel-laarsjes-2

2 Comments

 1. Ugille sandra

  29 juli, 2014 at 14:31

  Waar kan je deze laarsjes kopen?

  • gecce

   25 augustus, 2014 at 23:42

   Beste Sandra,

   Probeer via zalando.nl

   mvg

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *