Kasteel Keukenhof

november 20, 2013

Inspiratie opdoen voor kerst? Bezoek Keukenhof!..

Kerst op Keukenhof vindt dit jaar plaats van 11 t/m 15 december bij Kasteel Keukenhof in Lisse. Je kunt urenlang genieten van de prachtig verlichte kasteeltuinen en de gezellige sfeer die bij kerst past dankzij talloze stands, kraampjes en chalets waar je kunt proeven, beleven en shoppen.

Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld. Met prachtig aangelegde velden zijn er meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien. Daarnaast zijn er diverse tentoonstellingen.

Dit jaar heeft Kerst op Keukenhof het thema “Santa’s Christmas party” gekregen. De Kerstman heeft dit jaar namelijk zijn intrek in Kasteel Keukenhof genomen en verblijft op het landgoed samen met zijn rendieren en elfjes. De kinderen kunnen zich op en top vermaken in het elfjesdorp waar allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast kunnen ze een ritje maken in de arrenslee of de stal van de Kerstman bezoeken waar de andere dieren staan.

De Keukenhof ook een van de grootste publiekstrekkers van Nederland en circa 75% van de bezoekers komt uit het buitenland. Het bruist, betovert en inspireert. Wil jij deze kerst inspiratie opdoen op een van de mooiste plekken van Nederland? Wees er dan bij in December!

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *