Het Seks Dieet

februari 28, 2019

Veel Seks = Weinig Eten!

Seks is gezond, dat is nu wel bekend. Maar recente onderzoeken tonen aan dat sex nog gezonder blijkt te zijn dan men al dacht. Van seks wordt je blij, je krijgt er een mooie huid van en je verbrandt calorieën. Maar wist je dat je met seks ook makkelijk kunt afvallen?
‘ Seks Dieet ‘ … Lees hieronder hoe!

Door regelmatig seks te hebben, kun je afvallen: tijdens een intensieve vrijpartij verbrand je ongeveer 200 calorieën. Maar wist je dat je alleen al met tongzoenen bijna 500 calorieën per uur verbrandt? De meeste vrij- en zoenpartijen duren natuurlijk minder dan een uur, maar alle beetjes helpen. Dit zijn zeker geen verkeerde gemiddeldes. Als je drie keer per week seks hebt, kan je makkelijk een keer per week uit eten gaan. Maar er zijn nog meer manieren hoe je kunt afvallen met seks.

De meeste mensen komen aan omdat ze ‘emotionele eters’ zijn. Bij sterke emotionele schommelingen, beginnen zij overmatig te eten of te snoepen. Het is vaak moeilijk voor emotionele eters om controle over hun eet-gedrag te hebben. Hun seks gedrag kan hier een rol in spelen. Onze hersenen zijn in delen gesplits. Het zin hebben in seks en het zin hebben in eten worden in hetzelfde deel van de hersenen geregeld. Dit betekent dat je minder zin in eten krijgt als je seks hebt gehad en vice versa. Dus, door regelmatig seks te hebben, verbrandt je niet alleen meer calorieën, maar krijg je ook minder honger waardoor je geen overbodige calorieën binnenkrijgt!

Daarnaast is het vaak genoeg aangetoond dat het hebben van seks je humeur verbetert. Nog een reden voor emotionele eters om af te vallen: door regelmatig seks te hebben, zal je humeur verbeteren en dus grijp je minder snel naar een zak chips of een reep chocola. Uiteindelijk krijg je minder calorieën binnen en dat helpt weer bij het afvallen.

Kortom, bij afvallen gaat het om twee belangrijke aspecten: minder eten en meer verbranden. Met seksen bereik je beide doelen. Dus, waar wacht je nog op… 😉

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *