Een Stralende Glimlach

april 26, 2018

Een stralende lach, met aardbei

Een stralende glimlach. Een beter visitekaartje kun je niet wensen. Wie wil nu geen mooie glimlach hebben? De cosmetica industrie verdient jaarlijks miljoenen euro’s aan het bleken van tanden. Maar het nadeel daarvan is dat is dat de behandeling chemisch, duur en ongezond is en vaak niet eens het gewenste resultaat opleveren.

Je zult het niet geloven, maar aardbeien zijn een goed middel om je tanden op een natuurlijke en goedkope manier mooi en stralend te maken. Ja ze zijn rood, maar gek genoeg worden je tanden er niet rood van maar wit. Datgene wat de aardbei haar frisse zure smaak geeft zorgt ervoor dat de aanslag op je tanden verdwijnt wat de tanden witter maakt. Ook zijn aardbeien rijk aan vitamine C. Dit is een natuurlijke manier om plak van je tanden te verwijderen.

Aardbeien eten helpt om je tanden te laten sprankelen. Maar je kunt er meer mee. Je kunt aardbeien verpulveren in een kopje en daarmee je tanden grondig poetsen. Let er wel op dat je goed je mond spoelt nadat je klaar bent, want er kunnen nog wat resten blijven plakken.

Voor het beste resultaat verpulver je een aardbei in een kopje en doe je er een halve theelepel sodapoeder bij. Met een zachte tandenborstel vespreid je deze mengsel over je tanden. Laat het 5 minuten inwerken, poets en spoel je tanden daarna goed. Eens per week herhalen is zeker aan te raden.

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *