Boogschutter 23 november – 21 december

september 13, 2013

Kenmerk Vuur

Planeet Jupiter

Karaktereigenschap Intellectueel

De boogschutter is intelligent ingesteld en heeft een vermogen om de meest ingewikkelde zaken te begrijpen en te beredeneren. Dat is ook niet zo gek, wanneer we erbij stilstaan dat de heersende planeet van dit sterrenbeeld Jupiter is. Deze heersende planeet heeft ten gevolge dat jij immer open staat voor vernieuwing in je gedachten, idealen en ideeen. Hierdoor ben je nooit gesloten in je mening, maar kan je tijdens het zoeken naar de waarheid je gedachtes vernieuwen.

Een boogschutter is erg gesteld op zijn vrijheid en laat zich door niets of niemand in bezit nemen. Jouw streven naar eerlijkheid zorgt er daarom voor dat je, in het zoeken naar de waarheid, van mening kan veranderen. Dat betekent niet dat je zoals een weegschaal continu van mening verandert, maar steeds een hoger doel in je ideeen bereikt, om uiteindelijk je doel te behalen.

De vrije aard van een boogschutter is zo sterk, dat jij je nimmer gevangen zal laten nemen door bijvoorbeeld emoties. Ergens verstikt in raken is namelijk tegenstrijdig met jouw vrije aard die je in je vurigheid tegenstrijdt. Vandaar ook dat het symbool van een boogschutter als een pijl en boog in de lucht hangt: Je bent in je vrijheid vurig voorbereid op het nastreven van je doel, en laat je door niets of niemand gevangennemen!

Hoewel je uiterst positief in het leven staat en een vooruitdenker bent die niet op het verleden terugvalt, kan je optimisme leiden tot onverantwoordelijkheid. Je kan namelijk te veel met je eigen belangen bezig zijn waardoor je je naasten al gauw op de tweede plaats kan zetten, wat ertoe kan leiden dat anderen je egoistisch vinden. Dit kan op zijn beurt leiden tot ruzies en breuken met vrienden of familie.

Bekende Boogschutters: Tina Turner (26 nov.), Jimi Hendrix (27 nov.), Bruce Lee (27 nov.), Winston Churchill (30 nov.), Woody Allen (1 dec.), Gianni Versace (2 dec.), Tyra Banks (4 dec.), Sinterklaas (5 dec.), Walt Disney (5 dec.), Noam Chomsky (7 dec.), Jim Morrison (8 dec.), Frank Sinatra (12 dec.), Gustave Flaubert (12 dec.), Nostradamus (14 dec.), Gustave Eiffel (15 dec.), Ludwig von Beethoven (16 dec.), Brad Pitt (18 dec.), Edith Piaf (19 dec.)

Een Reactie

  1. Levent akar

    11 december, 2013 at 15:56

    ‘YAY’ siz hayat, cok bayat….;)

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *