The Amazing Spiderman – 2

maart 29, 2014

Release

24 april 2014

In de spectaculaire 3D actie-avonturenfilm The Amazing Spiderman 2 moet Peter Parker het als Spiderman (Andrew Garfield) opnemen tegen een nieuwe vijand, Electro (Jamie Foxx)

De belangrijkste strijd van Spiderman was een intern conflict: de worsteling tussen de dagelijkse verplichtingen van Peter Parker en de buitengewone verantwoordelijkheden van Spiderman. Maar in The Amazing Spiderman 2 ontdekt Peter Parker dat hem een nog veel groter gevecht te wachten staat. Het is fantastisch om Spiderman (Andrew Garfield) te zijn.

Voor Peter Parker is er niks mooiers dan van wolkenkrabber naar wolkenkrabber te slingeren, genieten van zijn rol als superheld en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar om Spiderman te zijn moet hij een prijs betalen: alleen Spiderman kan zijn mede-New Yorkers beschermen tegen de boosaardige schurken die de stad bedreigen.

Als Electro (Jamie Foxx) opduikt, moet Peter de confrontatie aangaan met een tegenstander die veel sterker is dan hij. Als zijn oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, realiseert Peter zich dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.

The Amazing Spiderman 2 is zowel in 3D als in IMAX 3D te zien.

www.pathe.nl

Een Reactie

  1. Hosting Deutschland

    16 juli, 2016 at 16:28

    Explore and take on villains in a more expansive Manhattan cityscape than the previous Amazing Spider-Man.

Reactie Achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *